TAMO PROVEO 3,5 sata / Dječaka (6) uspjeli iskopati živog iz pješčane dine

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Natjan Woessner i njegova obitelj odmarali su se na plaži Mount Baldy na jezeru Michigan. Dječak je najednom propao u rupu u dini u kojoj ga je odmah zatrpao pijesak.

17.7.2013.
7:52
Screenshot (Youtube)
VOYO logo

Američki spasioci su tri i pol sata očajnički pokušavali doći do šestogodišnjeg dječaka iz Sterlinga kojeg je progutala pješčana dina u sjevernoj Indiani.

Natjan Woessner i njegova obitelj odmarali su se na plaži Mount Baldy na jezeru Michigan kada je dječak iznenada propao u rupu u dini u kojoj ga je odmah zatrpao pijesak.

Prvo su ga pokušavali spasiti članovi obitelji, no ipak je pozvana pomoć. Ni spasioci nisu mogli puno učiniti pa su pozvali privatnu tvrtku D&M Excavating, Woodruff & Sons i lokalnu kompaniju za distribuciju struje kako bi oni pomogli sa svojom opremom.

Spasioci su kazali kako su prva dva sata bili katastrofa, a tek nakon 3,5 sata dječaka su pronašli zakopanog vertikalno.

Vjeruju kako nije pretrpio oštećenja mozga zbog nedostatka kisika kao ni neke teže ozljede. Život mu je vjerojatno spasio jedan zračni džep.

Iako mu je stanje još uvijek kritično, liječnici očekuju da će se potpuno oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo