SRUŠEN I STRUJNI STUP / Nevrijeme iznenadilo Zagreb: Stradali automobili!

Zagreb je poslijepodne pogodilo nevrijeme praćeno kišom i jakim vjetrom, a vatrogasci na pet mjesta u gradu uklanjaju srušena stabla, od kojih je jedno palo preko dva automobila parkirana na trešnjevačkoj Novoj cesti.

24.7.2013.
18:10
VOYO logo

Nakon paklenih jutarnjih i podnevnih vrućina, građane i građanke Zagreba iznenadilo je nevrijeme praćeno kišom, grmljavinom i snažnim vjetrom.

Na Novoj cesti stradala su i dva automobila. Naime, na njih je pao jablan i jednom auto potpuno uništio vjetrobransko staklo i krov. Uklanjanje stabla s parkiranih automobila otežano je zbog roja pčela koji se u njemu nastanio, zbog čega su pozvani pčelari.

"Već smo prije kontaktirali i gradske službe i komunalne redare, no nitko se nije udostojio ni odgovoriti, a još manje reagirati. Bilo je pitanje kad će se nešto ovako dogoditi", rekao je za RTL  Marko Grgić, vlasnik automobila.

Stabla su padala i na Aleji Bologne te u ulici Majke Tereze u Susedgradu, Laurenčićevoj u Folnegovićevu naselju te u Krčkoj na Trnju, a na jedan automobil u Samoboru srušila se drvena konstrukcija.

Nevrijeme je, kako se doznaje, zahvatilo i šire područje Zaprešića, gdje se u općini Brdovec preko ceste srušio električni stup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo