nije htjela sudjelovati u abortusu / Kninskoj primalji nakon podrške nadbiskupa vraćen posao!

Image

U današnjem priopćenju navodi kako je Sanacijsko vijeće kninske bolnice prihvatilo žalbu primalje Jage Stojak, te je proslijedilo njoj kao sanacijskoj upraviteljici.

15.8.2013.
20:58
VOYO logo

Sanacijska upraviteljica kninske Opće bolnice "Hrvatski ponos", AntonelaKaračić poništila je odluku kojom je otkaz, jer nije htjela asistirati u pobačaju, nedavno dobila primalja JagaStojak, čiji je povratak na posao u tijeku.

Upraviteljica Karačić u današnjem priopćenju navodi kako je Sanacijsko vijeće kninske bolnice prihvatilo žalbu primalje Jage Stojak, te je proslijedilo njoj kao sanacijskoj upraviteljici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja kao sanacijska upraviteljica poduzimam u skladu s tim potrebne radnje. Točnije, poništava se Odluka o redovitom otkazu ugovora o radu gospođi Jagi Stojak. S obzirom na proceduru i rokove, sam postupak vraćanja gospođe Stojak je u tijeku. O istom je obaviještena i gospođa Stojak", zaključuje Karačić u priopćenju.

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kninska primalja dobila je otkaz u kninskoj Općoj bolnici jer 14. lipnja nije htjela sudjelovati u pobačaju, pozvavši se na priziv savjesti. U obrazloženju Odluke o redovitom otkazu ugovora o radu, od 26. srpnja, stoji da se otkaz uručuje temeljem članka 107. Zakona o radu, zbog počinjene povrede radne dužnosti odbijanjem izvršenja radnog zadatka.

Na zaštitu primalje i njezinih prava pozvali su danas i hrvatski nadbiskupi, predvodeći danas misna slavlja u povodu blagdana Velike Gospe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na misi u aljmaškom svetištu Gospe od Utočišta đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić poručio kako stradanje kninske primalje otkriva da svaki naraštaj i svaki čovjek ima udjela u borbi između dobra i zla.

U propovijedi je Jagu Stojak posebno pozdravio i splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić koji je, predvodeći misno slavlje u Sinju, kninskoj primalji čestitao na ljudskom i kršćanskom ponosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo