UPOZNATA S LEX PERKOVIĆ / MERKEL ZA RTL DANAS: 'Žalosti me što se Hrvatska ne pridržava dogovorenog!'

Merkel je time dala do znanja da je, unatoč ocjenama nekih hrvatskih političara kako ona nije upućena u slučaj Perković, itekako upoznata sa sukobom hrvatskih vlasti i Europske komisije.

23.9.2013.
13:47
VOYO logo

"Rado ću posjetiti Hrvatsku, ali također se nadam da će Hrvatska ispoštivati sve stvari oko kojih smo se dogovorili", izjavila je njemačka kancelarka AngelaMerkel odgovarajući na pitanje reportera RTL-a DanasHrvojaKrešića na konferenciji za novinare povodom izbornog uspjeha u kojem je Merkel osvojila svoj treći kancelarski mandat.

Merkel je time dala do znanja da je, unatoč ocjenama nekih hrvatskih političara kako ona nije upućena u slučaj Perković, itekako upoznata sa sukobom hrvatskih vlasti i Europske komisije oko Europskog uhidbenog naloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek smo govorili da države Zapadnog Balkana moraju imati perspektivu pristupanja, Uniji ali i da se moraju priodržavati uvjeta. Upravo u vezi s Hrvatskom me žalosti što moramo netom nakon pristupanja već ponovno govoriti o tome čega se netko ne pridržava", istaknula je Merkel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo