Korjenite promjene / Poziv na osnivanje Vlade nacionalnog spasa za spašavanje Hrvatske

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Čelnici Hrvatskog nacionalnog vijeća na konferenciji za novinare rekli su da bi Vlada nacionalnog spasa trebala imati sedam ministarstava i potrebne stručne timove koje bi činilo 150 do 200 najkvalitetnijih stručnjaka.

16.10.2013.
14:14
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsko nacionalno vijeće (HNV), udruga koja se naziva "svehrvatskom svjetskom iznadstranačkom" organizacijom, pozvalo je danas predsjednike Republike, Sabora i Vlade da osnuju Vladu nacionalnog spasa za provedbu korjenitih promjena u svrhu spašavanja Hrvatske iz duboke krize.

Čelnici te udruge na konferenciji za novinare rekli su da bi Vlada nacionalnog spasa trebala imati sedam ministarstava i potrebne stručne timove koje bi činilo 150 do 200 najkvalitetnijih stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenik predsjednika HNV-a Josip Baotić kazao je da bi takva Vlada probleme u zemlji trebala riješiti za 12 do 18 mjeseci. Bila bi sastavljena od 60 posto stručnjaka i 40 posto predstavnika političkih stranaka izabranih u Sabor.

Napominjući kako u Hrvatskoj postoji suradnja između HDZ-a i SDP-a, predsjednik HNV-a Karlo Starčević rekao je da zemljom danas vladaju ratni profiteri i vojni dezerteri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ratni profiteri su u pretvorbi i privatizaciji kroz menadžerske kredite opljačkali Hrvatsku, a vojni dezerteri su njihova djeca koja su izbjegla rat otišavši na Zapad. Nakon povratka u Hrvatsku sada direktno i indirektno vladaju zemljom, ustvrdio je Starčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo