odgovor norinim roditeljima / Iz 'Hrabrog djeteta' poručuju: Evo, ovo je taj 'nestali novac'!

'Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala, što bacate ljagu na sve dobro što ste učinili za mene i svu djecu od svega srca', poručila je Norina majka.

29.10.2013.
11:49
VOYO logo

ĐanaAtanasovska, majka preminule NoreŠitum, djevojčice koja je ujedinila cijelu Hrvatsku, posljednjih pet mjeseci moli da joj se dostave papiri iz Udruge Hrabrodijete, odnosno želi da javnost i ona saznaju točno koliko je novca uplaćeno u humanitarnu akciju za njenu kćer, javlja 24sata.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL


Predsjednica udruge JasminkaŽužić zbog njezinog ju je inizistiranja izbacila iz udruge kao člana, pa je u utorak na konferenciji za novinare Đana Atanasovska u bolnici Rebro ispričala cijelu istinu i odnos s udrugom Hrabro dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala, što bacate ljagu na sve dobro što ste učinili za mene i svu djecu od svega srca", poručila je Norina majka.

S njima je bio i bivši tajnik i suosnivač udruge AlenKocić, koji je također izbačen. Inzistirao je da se mora iznijeti skupljeni iznos te je tražio da Žužić ne ulazi u politiku kroz udrugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga Hrabro dijete: Evo, ovo je taj 'nestali novac'

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook


U međuvremenu se oglasila optužena udruga koja je na Facebooku napisala:

Evo ovo je taj "nestali novac"! Niti je nestao, a niti zamračen. Jadno i tužno je kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu. Do sada nas nitko nije pitao koliko nam je djece umrlo, koliko se još bori za život, a pogotovo kojoj sve djeci smo mogli "dati kartu za život" kao maloj Nori. Mi nemamo PR agenciju koja nam organizira evente, niti imamo PR agenciju koja nam organizira press konferencije, mi smo mali ljudi, mala Slavonska Udruga Hrabro dijete koja je jedina stala iza Đane kada je to trebalo i nek institucije ove države kažu da li ostala djeca koja čekaju svoju šansu za život imaju PRAVO na to ili ne?! Tužno i jadno šta radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo