ivica šitum želi znati istinu / Pročitajte otvoreno pismo Norinog tate!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

U srijedu se oglasio Norin otac Ivica Šitum i to otvorenim pismom na Facebook stranici 'Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV'.

30.10.2013.
10:08
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su roditelji djevojčice koja je ujedinila Hrvatsku, preminule NoreŠitum, jučer odlučili komentirati svoj odnos s udrugom Hrabro dijete, danas slijedi nastavak zavrzlame.

"Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala, što bacate ljagu na sve dobro što ste učinili za mene i svu djecu od svega srca", poručila je tada na press konferenciji Norina majka ĐanaAtanasovska.

U međuvremenu se oglasila optužena udruga koja se na Facebooku obranila riječima: "Novac nije nestao, niti je zamraćen. Jadno je i tužno kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

U srijedu se oglasio Norin otac IvicaŠitum i to otvorenim pismom na Facebook stranici "Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV". Njegovo obraćanje javnosti prenosimo u cjelosti:

"Poštovani!

Put koji smo izabrali dug je i trnovit i to smo znali od samog početka ali jedini način da se istina sazna je nažalost ovaj. Suočeni smo ne samo sa dobrim komentarima nego i sa lošim. Loše je ružno slušati ali svi imaju pravo na komentar i na svoje mišljenje. Jedino što nas ohrabruje je to da istina mora kad tad izaći na vidjelo i da onaj tko laže ne može lagati dovjeka. Gledam dnevnik večeras i svi oni koji su umješani u afere i protiv kojih se vode sudski postupci plaču i govore kako su žrtve. Mi naše suze nastojimo zadržati u naša 4 iznajmljena zida i pokušavamo zadržat dostojanstvo. Sve što smo iznjeli su činjenice podkrepljene dokumentima. Sav novac koji je skupljen na naš privatni račun je prebačen onaj dan kad smo krenuli u Ameriku na račun udruge HD. Radi se o iznosu od 3.800.000 kn baš zbog toga da nas netko ne bi sutra prozivao zbog novca i za to imamo sve dokumente. Jedino što smo tražili je to da se nama kao roditeljima i javnosti dostavi dokumentacija koliko je skupljeno novca i kako je novac trošen, a na to pitanje će netko kad tad morati odgovoriti.ako ne nama onda će odgovarati institucijama.
Trebat će malo vremena ali ako bog da ipak ćemo saznati istinu, a to je najbitnije i to smo dužni našem djetetu i ljudima koji su nam pomogli kad nam je bilo teško".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo