IPAK NIJE ČAČIĆ / Pusić u utrci za Pantovčak

Image

Vesna Pusić postala je predsjedničkom kandidatkinjom Hrvatske narodne stranke. Čačić je izjavio da je ona "najbolje što Hrvatska može ponuditi za tu časnu i odgovornu dužnost".

24.7.2009.
12:13
VOYO logo

ZAGREB - Potpredsjednica Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata i predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU Vesna Pusić prihvatila je stranačku kandidaturu za dužnost predsjednice države na predstojećim izborima.

Ovakav rasplet malo je iznenađenje s obzirom na to da se već nekoliko mjeseci spekulira o tome kako će u utrku za Pantovčak krenuti predsjednik stranke Radimir Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, vrh HNS-a procijenio je da Vesna Pusić ima više izgleda u utrci od stranačkog kolege. Njezinu kandidaturu podržao je i Čačić  i poručio da je Vesna Pusić "najbolje što Hrvatska može ponuditi za tu časnu i odgovornu dužnost".

"Ponosna sam što me moja stranka kandidirala za predsjedničkog kandidata. Pred nama su ozbiljna vremena koja traže ozbiljne ljude", poručila je Pusić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav rasplet daje naslutiti da se SDP, HNS i IDS nisu dogovorili, za nedavna sastanka u Kastvu, oko zajedničkog predsjedničkog kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo