novi hipermarketi / Kreće od početka: Kerum otvara dva nova dućana

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

'U tijeku su pripreme, odnosno prikupljanje novca naplatom tvrtkinih potraživanja od vjerovnika. To je potrebno da bi poduzeće 'Kerum' moglo avansno plaćati svojim budućim dobavljačima jer nitko bez toga više ne bi pristao dostavljati robu', izjavio je predstečajni povjerenik tvrtke u vlasništvu Željka Keruma Pero Mrkonjić.

29.11.2013.
9:28
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Kerumova tvrtka će do Nove godine otvoriti dva hipermarketa, a jedna od trgovina nalazit će se na području Splita dok se druga otvara na kaštelanskom području, javlja Slobodna Dalmacija.

"U tijeku su pripreme, odnosno prikupljanje novca naplatom tvrtkinih potraživanja od vjerovnika. To je potrebno da bi poduzeće 'Kerum' moglo avansno plaćati svojim budućim dobavljačima jer nitko bez toga više ne bi pristao dostavljati robu", izjavio je predstečajni povjerenik tvrtke u vlasništvu Željka Keruma PeroMrkonjić za Slobodnu Dalmaciju.

Dodao je da je istekao rok prijave potraživanja vjerovnika tvrtke "Kerum", a uskoro će se u Zagrebu održati prvo ročište u postupku predstečajne nagodbe pred Finom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo