zahuktalo se u hdz-u / 'Kosor je trebala kandidaturu prvo priopćiti predsjedništvu!'

Darko Milinović reagirao je na istup predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor kako će se ona kandidirati za predsjedničku funkciju na nadolazećim stranačkim izborima.

4.1.2012.
17:43
VOYO logo

Darko Milinović komentirao je izjavu bivše premijerke Jadranke Kosor kako će se ona kandidirati na idućim unutarstranačkim izborima za predsjednicu stranke.

"Gospođa Kosor je rekla da svi koji se žele kandidirati za neku funkciju u HDZ-u se prvo trebaju javiti njoj, dok je ona svoju objavila prvo javnosti. Njena kandidatura mi je očekivana, ali bih ipak volio da je to prvo priopćila predsjedništvu stranke", izjavio je bivši ministar zdravstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je također dodao kako se nada da ne postoji paralelna struktura koja zna kada će biti unutarstranački izbori i dok se jedni za njih spremaju, drugi, među kojima je i sam Milinović, o tome ne znaju ništa.

"Očekujem skoro okupljanje predsjedništva HDZ-a kako bismo analizirali izborne rezultate, ali i dogovorili termin unutarstranačkih izbora. Nadam se da će oni biti što prije kako se stranka ne bi predugo bavila samom sobom", pojasnio je Milinović, koji je naglasio kako je on legalist i da će svoju kandidaturu objaviti tek kada se odredi termin izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ću se kandidirati za jednu od čelnih funkcija", priznao je i dodao kako će o tome prvo obavijestiti Kosor, baš kako je ona to i tražila.

Donedavna premijerka Jadranka Kosor najavila je u utorak navečer u gostovanju na Z1 svoju kandidaturu na predstojećim stranačkim izborima koji će uskoro biti i službeno raspisani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo