NITKO NIJE VJEČAN / Ovo su najveća iznenađenja lokalnih izbora

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Stanovnicima nekih sredina dosta je bilo određenih političara, a svoje nezadovoljstvo njihovim radom pokazali su na izborima.

3.6.2013.
7:05
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

U Hrvatskoj su u nedjelju održani lokalni izbori, a rezultati će se još danima analizirati u medijima. Naravno, u izbornoj noći svi ponavljaju kako su pobjednici, ali je li to baš tako?

SDP se može podičiti da je dobio Split, Osijek, Sisak, Petrinju, Kutinu, Hvar i Makarsku. No, vladajuća stranka sigurno neće biti zadovoljna rezultatima u Šibeniku, Požegi, Trogiru i Korčuli gdje su izgubili gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane HDZ je dobio Šibenik, Požegu, Trogir, Korčulu i Kaštelu, a teške poraze doživjeli su u Sisku, Petrinji, Makarskoj, Omišu i Novskoj.

Što se iznenađujućih rezultata tiče, možda i najveći šok doživio je StipeGabrićJambo kojega je u Metkoviću uvjerljivo porazio BožoPetrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon osam godina su i stanovnici Hvara odlučili dati priliku novom čovjeku. PjerinoBebić ostao je bez gradonačelničke fotelje u koju će sjesti SDP-ov RinoBudrović.

DinkoPintarić je također nakon dva mandata poražen u Sisku, a pobijedila ga je SDP-ova KristinaIkićBaniček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i najveći 'skalp' dogodio se u Požegi gdje je nakon čak četiri gradonačelničkih mandata pao SDP-ov ZdravkoRonko. Zamijenit će ga HDZ-ov VedranNeferović.

Više o lokalnim izborima pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo