SUSRET JOSIPOVIĆA I BANDIĆA / 'Lokalna vlast treba u harmoniji djelovati s državnom'

"Pred izabranim dužnosnicima je velika i odgovorna dužnost jer u harmoniji s državnom vlasti trebaju osigurati građanima kvalitetan život", izjavio je predsjednik Josipović na obilježavanju Dana Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

3.6.2013.
16:27
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske IvoJosipović danas je čestitao izabranim dužnosnicima na lokalnim izborima te poručio kako lokalna vlast u harmoniji s državnom vlasti treba građanima osigurati kvalitetan život.

"Pred izabranim dužnosnicima je velika i odgovorna dužnost jer u harmoniji s državnom vlasti trebaju osigurati građanima kvalitetan život", izjavio je predsjednik Josipović na obilježavanju Dana Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, gdje je na novinarski upit komentirao rezultate lokalnih izbora. Na istom je događanju bio i Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako su izbori prošli u demokratskom ozrčju. "Vidjeli smo i komentare GONG-a po kojima je bilo nekih manjih povreda procedure, no oni nisu bitno utjecali na izbore", rekao je Josipović.

Dodao je da će, ako i bude nekih problema, to rješavati nadležna tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić: Nema odmora dok traje obnova!

Na jučerašnji drugi krug lokalnih izbora Bandić se samo kratko osvrnuo te kaže kako već razmišlja i o sljedećem mandatu.

"Sve što imam sam sinoć rekao, sve što budem imao ću reći ovih dana. Ne treba nigdje žuriti, treba samo raditi. Ovo je danas prvi radni dan za šesti mandat", kazao je Bandić.

Izjave svojeg sad već bivšeg protukandidata Rajka Ostojića Bandić nije želio komentirati. "Mislim da je gospodin Ostojić svoje rekao. Ne bih ja njega komentirao. On što je imao je rekao", kaže Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo