TKO PRVI, NJEGOVA STOLICA / Milanović i Vidović se ne podnose?

Image
Foto: PIXSELL

Na 13. sjednici Glavnog odbora SDP-a došlo je do nesporazuma oko rasporeda sjedenja kada je Zoran Milanović nevoljko sjeo pokraj Davorka Vidovića te ubrzo na njegovo mjesto "posjeo" Milanku Opačić.

25.9.2011.
13:41
PIXSELL
VOYO logo

Članovi Glavnog odbora SDP-a u nedjelju su prihvatili Plan 21 Kukuriku koalicije kao SDP-ov program za predstojeće parlamentarne izbore, zaključeno je na 13. sjednici Glavnog odbora SDP-a.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je da njegova stranka neće sudjelovati u prljavoj predizbornoj kampanji kakva je, kazao je, sada na djelu, poručivši političkim suparnicima da si neprijatelja i sugovornika u prljavoj kampanji traže na drugom mjestu.

Naglasio je da između negativne i prljave kampanje postoji velika razlika - u negativnoj se razotkrivaju mane protivnika, ali po pravilima igre, a u prljavoj nema pravila, spreman si na sve.

Istaknuo je da SDP nema ništa skrivati, da je uvijek radio transparentno, po zakonu, pošteno i ispravno, te da se to može utvrditi. "Straha nemamo, kompleksa nemamo, tu smo za razgovor s ljudima, svjesni da radimo dobre stvari, svjesni i da možemo pogriješiti, jer tko radi taj i griješi, ali i svjesni da imamo dobre namjere, puno znanja, da imamo koaliciju koja je svjetonazorski usklađena", rekao je Milanović.

Inače, na samom početku sjednice, Milanović je sjeo uz Davorka Vidovića, ali se nakon nekoliko trenutaka ustao i izašao, što je kasnije učinio i Vidović.

Ne zna se je li predsjednik SDP-a negodovao zbog Vidovića u prvim redovima ili se zamjena mjesta dogodila spontano, no Milanović se ubrzo vratio na svoje mjesto te pozvao Milanku Opačić da mu pravi društvo te sjedne do njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo