PODRŽAO PROSVJED U SAVSKOJ / Kako je Sinčićev posjet braniteljima iznenada postao aktualan

Image
Foto: YouTube
Image
Foto: YouTube

Sinčić je branitelje posjetio prije dva mjeseca, ali šira javnost potez tada još uvijek nepoznatog aktivista nije 'doživjela'.

23.12.2014.
11:11
YouTube
VOYO logo

Predsjednički kandidat Živog zida, IvanSinčić došao je podržati branitelje okupljene u Savskoj 66 ispred zgrade ministarstva gdje već dva mjeseca traže smjenu ministra Freda Matića. Sinčić je branitelje posjetio prije dva mjeseca, ali šira javnost potez tada još uvijek nepoznatog aktivista nije doživjela.

Međutim, kako je Sinčićeva popularnost među biračima porasla, tako je i interes za njegov posjet braniteljima postao aktualan. Na snimci se vidi Sinčić kako u razgovoru s predsjednikom Udruge specijalne policije Domovinskog rata JosipomKlemmom pruža podršku prosvjednicima u Savskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okupili smo se ovdje kako bismo se solidarizirali s našim braniteljima, kao što se solidariziramo sa svim obiteljima kojima prijeti deložacija. Ovaj problem je na razini sistema, a ne samo problem pojedinca, sistem tlači sve grupe i moramo zajednički nastupati protiv njega. Naša borba je zajednička borba protiv nepravde", poručio je kandidat Živog zida.

"Zašto vi kao mladi čovjek dajete potporu hrvatskim braniteljima?", upitao je potom Klemm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podršku hrvatskim braniteljima dajem zato što su oni stvorili ovu zemlju i zato što su oni ugrožena skupina s kojom se trebamo solidarizirati", uzvratio je Sinčić.

"Zašto ti misliš da smo mi ugrožena skupina?", pitao je ponovno Klemm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vas tlači kreditni sustav preko sadašnje marionetske vlade, oduzima vam sva prava i ponižava vas", odgovorio je Sinčić nakon čega je dao high five jednom promatraču intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo