'prljava kampanja' / 'Josipović će izgubiti izbore zbog Milanovićevog intervjua RTL-u'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Iz HDZ-a ističu da ne prihvaćaju podjele hrvatskog društva na 'mi ili oni' koje zagovaraju Zoran Milanović i Ivo Josipović. Također su naglasili kako će aktualni predsjednik Republike Hrvatske izgubiti izbore zbog sinoćnjeg premijerovog intervjua RTL-u Danas.

4.1.2015.
17:09
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

HDZ je subotnji intervju premijera Zorana Milanovića RTL-u ocijenio nastavkom politike dijeljenja Hrvatske, koju su predsjednik SDP-a Milanović i predsjednički kandidat Ivo Josipović najavili prijetnjom - 'ili mi ili oni', te su zaključili da ako netko želi znati zašto će Josipović izgubiti izbore - neka pogleda Milanovićev intervju.

"U tom intervjuu Milanović je najviše rekao o sebi i svom kandidatu Josipoviću - to je nastavak njihove politike dijeljenja Hrvatske koju su najavili prijetnjom - 'ili mi ili oni" ", navela je u nedjelju, u SMS odgovoru Hini, glasnogovornice HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HDZ-a ističu da ne prihvaćaju takve podjele hrvatskog društva, već u potpunosti podupiru državnički govor njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar- Kitarović u izbornoj noći, 28. prosinca 2014.

"Ne želimo se spuštati na Milanovićevu razinu, niti sudjelovati u njegovoj i Josipovićevoj prljavoj i agresivnoj kampanji. Ako netko već danas želi doznati zašto će Josipović izgubiti - neka pogleda taj Milanovićev intervju", naglašava se u odgovoru HDZ-a na Milanovićev intervjuu RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novogodišnjem intervjuu RTL-u premijer Milanović rekao je, uz ostalo, kako ga je Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida, posjetio u Banskim dvorima nedugo nakon početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj, neke hrvatske biskupe je napao da ne slijede dovoljno put pape Franje, a prvu potpredsjednicu Vlade ministricu Vesnu Pusić opravdao je, rekavši da su HDZ-ovi ministri putovali više.

Također je, uz ostalo, rekao da iza braniteljskog prosvjeda hrvatskih vojnih invalida, koji traje ispred Ministarstva branitelja već dva i pol mjeseca, od 20. listopada - stoji HDZ, a da su branitelji ostali u prosvjednom šatoru kako bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-ovom predsjedničkom kandidatkinjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Glogoški danas je lažima nazvao tvrdnje premijera Milanovića kako ga je on (Glogoški) 12 dana nakon početka braniteljskog prosvjeda, posjetio u Vladi te ga zamolio da o tome šuti.

Glogoški je za ponedjeljak u 11 sati najavio konferenciju za novinare u prosvjednom šatoru u Savskoj 66 vezano za izjave premijera Milanovića u tom intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo