KANDIDATI SU ZADOVOLJNI / Pogledajte što se događalo iza kulisa RTL Duela!

Pogledajte kako se sraz kandidata pratio u njihovim stožerima, tko je pjevao, a tko vrtio glavom, i kakve su bile prve reakcije predsjedničkih kandidata nakon sat i pol prepucavanja.

5.1.2015.
18:43
VOYO logo

Oboje su došli željni okršaja i uvjereni svaki u svoju pobjedu.

"Sve u redu, sve super. Oporavila sam se skroz. Apsolutno sam sprema", rekla je Kolinda Grabar Kitarović po dolasku u naš studio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da sam pobjedio u prvom krugu, nadam se da će takav rezultat i bolji biti i u drugom krugu", bio je poručio IvoJosipović.

U stožerima su se odvijale zadnje pripreme i hrabrenje. Iako su u ringu ljuti protivnici, prije meča su se prijateljski došaptavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je u studiju bilo borbeno, no uglađeno i s distancom, u stožerima se zato glasno navijalo za svoga ili svoju i zgražalo na izjave protukandidata.

Po završetku RTL Duela dojam je bio da je HDZ-ova kandidatkinja bila energičnija nego li dva tjedna prije, dok je aktualni predsjednik djelovao povučenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim tako. Ja sam bio kakav sam i inače - smiren razgovor, dobar pristup i jasna obrazloženja", rekao je Josipović. 

"Ja sam bila ja. Meni je teško procijeniti sebe samu, ali bilo je lakše kad je dvoje ljudi, kad možete parirati jedan drugome", poručila je Grabar Kitarović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I izborni analitičari RTL-a slažu se da je Kolinda Grabar Kitarović imala bolji nastup.

"Dominirala je prvih 15 do 20 minuta, kandidat Josipović se dizao kasnije i donekle, da tako kažem sportskim rječnikom, dostigao tu prednost, ali ne do kraja", smatra NinoRaspudić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolja je bila gospođa Grabar Kitarović na razini dojma, voli je kamera, ona se smiješi, sve je to zgodno, ali na razini supstance je to vrlo loše, to je prazno, tu nema ničega", rekla je SanjaModrić

Okršaj se nastavlja, pred njima je još samo četiri dana kampanje i premda neki već slave pobjedu, gotovo će biti tek u nedjelju u 19 sati, kad se zatvore birališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo