sinčić poručio glasačima: / 'Njih ne zanimaju vaši problemi, njih zanimaju samo vaši glasovi'

Briga za prezadužene kod oboje se pojavila nakon neočekivanog uspjeha Ivana Sinčića, čije birače žele privući. Pogledajte što je predsjednički kandidat Živog zida poručio svojim glasačima!

5.1.2015.
19:02
VOYO logo

Dan poslije velikog sučeljavanja na RTL-u, Kolinda Grabar Kitarović osvajala je Splićane, a Ivo Josipović gospodarstvenike u Osijeku. Nije propustio prokomentirati njezino neznanje s duela kad je govorila o nafti i plini iz Jadrana.

"Očito je riječ o potpuno neinforimiranoj osobi. Dakle, javila se jedna od zaista velikih tvrtki - Marathon Oil. Imao sam priliku u Teksasu razgovarati s predstavnicima te tvrtke", kazao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obilasku Dalmacije HDZ-ova kandidatkinja razgovarala je i s nezaposlenima. No, najavljeni sastanak s udrugom Franak je odgođen jer nije imala vremena koliko su oni tražili. Međutim, Grabar Kitarović ističe kako brine i o njihovim problemima.

Briga za prezadužene kod oboje se pojavila nakon neočekivanog uspjeha Ivana Sinčića, čije birače žele privući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni sad odjednom pokazuju brigu za ljude kojima prijeti deložacija. Odjednom ih zanima što je s ljudima koje muči franak za stanarsko pravo. Njih ne zanimaju ti ljudi i njihovi problemi. Njih zanimaju samo njihovi glasovi. Pozivam ljude da ne nasjedaju na tu obmanu", poručio je Ivan Sinčić.

Tko je bio bolji u televizijskom dvoboju, reakcije dan poslije su različite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolinda Grabar Kitarović je dominirala. Ključna stvar je što Kolinda gleda prema budućnosti, što razmišlja o stvarnim problemima hrvtaksih ljudi. Za razliku od nje Josipović gleda u prošlosti i dijeli građane kao i Milanović i Stazić", komentirao je HDZ-ovac Gordan Jandroković.

"Moj je dojam, a ne mogu biti objektivna s obzirom da podržavam Ivu Josipovića, da je Josipović bio daleko sadržajniji u odgovorima, a da je Grabar Kitaorvić imala više energije od njega", istaknula je predsjednica ORaH-a Mirela Holy.

No, danas joj je uslijedio udarac iz protivničkog tabora. Josipovićev stožer prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu govor mržnje na društvenim mrežama i internetu stranačkih dužnosnika HDZ-a i HSP AS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smatramo kako se radi o teškim oblicima govora mržnje, diskriminaciji po nacionalnoj i po osnovi političkog opredjeljenja, zastrašivanju birača i općenito o metodama i retorici koja nije primjerena nigdje i nikome", obrazložila je SDP-ovka Sandra Petrović Jakovina.

Grabar Kitarović im odgovara kako od takvih izjava se ograđuje i ne može kontrolirati što drugi govore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka nas prijave. Mi ne potičemo govor mržnje. Daleko od toga! Kao što sam rekla, odmah smo se ogradili od toga. Nisam ta koja će presuđivati, bit će pokrenut stegovni postupak. Neka nadležna tijela stranke odlučuju o tome", kazala je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo