komorna atmosfera / 'Očekivali smo drugačiji rezultat, čekamo službene rezultate'

Tamara Obradović-Mazal, voditeljica kampanje predsjedničkog kandidata Ive Josipovića, rekla je u nedjelju nakon prvih izlaznih anketa prema kojima u drugom krugu izbora HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović vodi s prednošću od gotovo tri posto, da su u njihovom stožeru očekivali drugačiji rezultat, no da treba pričekati službene rezultate DIP-a.

11.1.2015.
19:29
VOYO logo

Nakon što su objavljeni rezultati izlaznih anketa, koji daju blagu prednost Kolindi Grabar Kitarović, voditeljica kampanje Ive JosipovićaTamara Obradović Mazal, priznala je za RTL kako su ipak očekivali bolji rezultat.

"U našem stožeru očekivali smo drugačiji rezultat budući da je naš kandidat ponudio konkretan program i reforme. Veliki dio građana, barem prema izlaznim anketama, dao je svoju potporu Ivi Josipoviću. Pričekat ćemo službene rezultate DIP-a. Uistinu je velika izlaznost i motiviranost. Velika izlaznost sugerirala je i prednost našem kandidatu", kazala je Obradović Mazal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da u drugi krug ulaze samo dva kandidata, prostor komunikacije programa je veći. Imali smo prilike više komunicirati poruke iz našeg programa. S druge strane, morali smo prilagoditi svoju retoriku zbog velikog vala negativne kampanje koju je osjetio Ivo Josipović i cijela opcija koja ga podržava", dodala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo