PUNA JE VODE PULA / Veliki pljusak Pulu pretvorio u Veneciju

Vodena je bujica dovela do kaosa u prometu. Na nekim je mjestima voda dosezala automobilske prozore. Gradsko središte podsjećalo je na Veneciju.

13.11.2008.
20:34
VOYO logo

PULA - Jaka kiša praćena tučom i grmljavinom zahvatila je u četvrtak poslijepodne Pulu te je u središtu grada napravila pravi potop. Pljuštalo je oko sat vremena, građani kažu da se nebo doslovce otvorilo, a voda je na nekim mjestima bila ne samo do koljena, nego čak i do automobilskih prozora.

Osim podruma, poplavljeni su i mnogi stanovi, veći je dio grada na neko vrijeme ostao bez telefona, ali ozlijeđenih na kraju nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći su problemi nastali u prometu jer su bujice poplavile gotovo sve gradske prometnice i to baš u vrijeme kada se dobar dio građana vraćao s posla. Ipak, većih cestovnih udesa također nije bilo.

U istarskoj se policiji doznaje da se stanje u prometu u međuvremenu smirilo, a na scenu su stupili vatrogasci koji ispumpavaju podrume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevrijeme se, inače, obrušilo i na pulsku okolicu.

Nekolicina naših čitatelja putem "Vaših vijesti" poslala nam je fotografije i videosnimke nevremena i njegovih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo