tečajevi šminkerskih vještina / Najveća američka make-up škola stiže u Hrvatsku!

Image
Foto: PR

Studentima je omogućeno biranje mjesta edukacije među brojnim MUD studio lokacijama diljem svijeta. Tako se stvaraju brojna poznanstva i izmjenjuju stečena iskustva i znanja.

29.8.2014.
17:20
PR
VOYO logo

MUD Make-Up Designory, najveća američka make-up škola, stiže u Hrvatsku. MUD studio Zagreb novi je dizajnirani make-up prostor u užem centru grada, koji prvi u Hrvatskoj uvodi nov edukativan koncept vodeće holivudske šminkerske škole – MUD studijom, s PRO Make-up Artist programima i tečajevima šminkerskih vještina.

PRO Make-up Artist programi osmišljeni su u više razina kroz koje se stječu MUD PRO međunarodni certifikati i koji otvaraju mogućnost finalnog usavršavanja na jednom od dva svjetska MUD studio kampusa: u Los Angelesu ili New Yorku. Studentima je omogućeno biranje mjesta edukacije među brojnim MUD studio lokacijama diljem svijeta. Tako se stvaraju brojna poznanstva i izmjenjuju stečena iskustva i znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz PRO Make-up Artist programe MUD studio nudi i make-up radionice za osobne i profesionalne svrhe.

MUD Make-up Designory osnovan je 1997., a otad je zasjeo na tron američke (i svjetske) make-up edukacije, što potvrđuje činjenica da MUD-ovi artisti šminkaju u holivudskim kazalištima, televizijskim i filmskim produkcijama kao i svim drugim srodnim umjetničkim i showbiz granama. Svojim novim MUD studijom u Zagrebu Hrvatska postaje dijelom ove snažne edukativno-stručne strategije koja zasjenjuje konkurenciju te svojim vrhunskim konceptom i pristupom kreira vrh svjetske make-up umjetnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MUD-ova web stranica nalazi se na linku: https://www.mud.edu/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo