ponedjeljkom u 20:55 / Pogledajte drugu sezonu hit serije 'Vještice iz East Enda'

Image
Foto: PR fotografije

Nadahnuto bestselerom Melisse de la Cruz, Vještice iz East Enda prate misterioznu obitelj Beauchamp. Vještice iz East Enda gledajte ponedjeljkom u 20:55h na Foxu.

3.10.2014.
15:35
PR fotografije
VOYO logo

Vještice iz East Enda priča je o Beauchampima, obitelji besmrtnih vještica.

Drama o majci i njezine dvije odrasle kćeri koje ne znaju da su iduća generacija vještica. Vode mirne, neuzbudljive živote u skrovitom priobalnom gradiću East Endu. Kad se jedna od kćeri zaruči za bogatog pridošlicu, niz događaja prisili njezinu majku da prizna svojim kćerima da su zapravo moćne i besmrtne vještice.

Nadahnuto bestselerom Melisse de la Cruz, Vještice iz East Enda prate misterioznu obitelj Beauchamp: slobodoumnu umjetnicu Joannu (Ormond) i njezine dvije odrasle kćeri, divlje dijete, šankericu Freyu (Dewan-Tatum) i sramežljivu knjižničarku Ingrid (Boston), koje ne znaju da imaju dar (i prokletstvo) magičnih svojstava.

U drugoj se sezoni otvara portal za Asgard i ono što će kroz njega proći zauvijek će svima promijeniti život. U East Endu se također pojavljuje stranac, a Joanna je sve slabija od Penelopina otrova i obitelj pokušava pronaći protuotrov. Kako bi sve bilo još dramatičnije, nakon smrti njihove majke Dash i Killian su naslijedili vještičje moći. Kako će ih moći koristiti, tek ćemo vidjeti u drugoj sezoni serije.

Vještice iz East Enda gledajte ponedjeljkom u 20:55h na Foxu.

https://croatia.iprom.net/adserver/Event/Impression?z=37&sid=rtl&ad=64920&neos=1
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo