CD i knjižica s tekstovima / En ten tini – 16 najljepših dječjih pjesama

Draga djeco i roditelji, pripremili smo vam paketić pun zabave....CD i knjižica 'En ten tini – 16 najljepših dječjih pjesama'!

20.11.2014.
20:13
VOYO logo

Sigurno ste svi uživali u dječjem filmu „Vlak u snijegu“, a posebno za vas pripremili smo dva filmska hita „Dobro jutro“ i „Kad se male ruke slože – Himna zadrugara“ koje možete pjevati zajedno sa svojim prijateljima na proslavama, rođendanima i različitim druženjima.

Osim te dvije pjesme, naš poznati glazbenik i tekstopisac Arsen Dedić obradio je i pjesmu „Kad bi svi“ koja nosi prelijepu poruku zajedništva i dobrote. Vesela pjesma, poznatija pod nazivom „Do, re, mi…“ odvest će vas u filmski mjuzikl „Moje pjesme, moji snovi“ s kojom ćete na vrlo jednostavan način naučiti glazbenu solmizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na CD-u možete pronaći i klasike poput pjesme „Ah, što volim“ J. S. Bacha i „Gle, igre li krasne“ W. A. Mozarta. Pripremili smo za vas i poznatu brojalicu „En ten tini“, a naravno nismo zaobišli ni teme o prijateljstvu, prvim simpatijama i školskim tajnama koje u pjesmama „Postoji jedan“ i „Veliki i mali – DANI“.

Uz ovaj veseli CD dobivate i knjižicu s tekstovima i notama svih pjesama. Pored glazbenog sadržaja u knjižici je i zabavna vježbenica u kojoj možete bojati te rješavati zagonetne i edukativne zadatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ove pjesme žive niz generacija, a živjet će i dalje upravo zbog toga što su svojim tekstovima i glazbom „svevremenske“ i nose poruke koje su iznimno važne za dječje odrastanje.

Veseli paketić potražite na kioscima Tiska, u Tisak media centrima, poslovnicama Hrvatske pošte i prodajnim mjestima iNovina po cijeni od 39,90!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo