Westgate domaćin glamuroznog Wedding Expo-a!

Westgate će od 20. do 22. veljače šesti put za redom biti idealno mjesto za mladence ili one koji će to tek postati.

16.2.2015.
11:01
VOYO logo

Wedding Expo i Westgate imaju nešto zajedničko, a to je ljubav prema budućim mladencima i vjenčanjima. Stoga ovaj specijalizirani sajam predstavlja rješenje za sve parove koje čeka planiranje najvažnijeg dana u životu.

Cilj sajma je okupiti stručnjake iz svijeta vjenčanja koji će zaljubljenim parovima smanjiti stres kod organizacije te ga korisnim savjetima i idejama učiniti doživljajem za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve na jednom mjestu za idealno vjenčanje

U organizaciji Wedding Cityja, više od 150 izlagača iz ove industrije predstavit će bogatu ponudu vjenčanica, smokinga, obuće, nakita i cvijeća potrebnih za veliki dan. U multibrand showroomu naći će se poznati brendovi poput Martina Felja, Pronovias, Luna Novias by Rosa Clara, Demetrios, Ana Milani, Tanya Grig, White by Wedding City i drugi. Nezaobilazna je i ponuda prigodne glazbe, ukrasa, rasvjete, luksuzne gastronomske ponude, papirnate konfekcije, foto i video produkcije te ponuda prijevoza i putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna poslastica Wedding Expo-a bit će glamurozna modna revija koja će u subotu 21. veljače u 19 sati predstaviti najljepše vjenčanice i sasvim sigurno oduševiti pripadnice ljepšeg spola.

Kako bi posjetitelji bezbrižno uživali u čarima sajma, organizatori su osigurali besplatan ulaz i parking u garaži. Uz najveći sajam vjenčanja u regiji, Westgate je pripremio i Late Night Shopping poznat po popustima na velik broj domaćih i stranih modnih brendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo