VELIKA PROSLAVA / Play Fitness Centar proslavio 2. rođendan

Image

Play Fitness Centar svoja je vrata u Gradišćanskoj 36 u Zagrebu otvorio prije 2 godine i od tada je poznat kao mjesto gdje vježbanje postaje pravi užitak

25.3.2015.
13:10
VOYO logo

Play Fitness Centar svoja je vrata u Gradišćanskoj 36 u Zagrebu otvorio prije 2 godine i od tada je poznat kao mjesto gdje vježbanje postaje pravi užitak!

Na rođendanskoj proslavi u petak 20.3. okupili su se treneri, uvijek nasmiješeno osoblje, članovi Play Fitness Centra, uspješni zagrebački poduzetnici i partneri. Uz dobru glazbu, catering i piće slavilo se do dugo u noć, a vesela ekipa se nakon partyja u Play Fitness Centru nastavila zabavljati u Enter The Clubu uz posebno pripremljene Play Fitness koktele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haljine, štikle i odijela su te večeri zamijenila trenirke i tenisice, a poseban dašak glamura u inače sportski ambient unijela je Ecija Ivušić u raskošnoj haljini Elfsa, dok je Korana Gvozdić na party stigla direktno s Fashion.hr revije Aleksandre Dojčinović, u čijoj haljini je plijenila poglede i u Play-u. Na rođendanu svog fitness centra uživala je i Natali Dizdar, koja je u jednom trenutku preuzela ulogu DJ-a i sve okupljene zabavljala svojim odabirom glazbe.

Cure inače svoju dobru liniju grade u Play Fitness Centru: Korana svoju izdržljivost i snagu gradi na treninzima boksa, Ecija marljivo vježba na jutarnjim treninzima, a Natali bira treninge joge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu proslave dodijeljene su i nagrade – mjesečne članarine u Playu, koje je pobjednicima fitness challenga uručio voditelj teretane Antonio Furić, legenda bodybuildinga, europski i višestruki hrvatski prvak, čije savjete o treninzima i prehrani možete potražiti u Playu.

Ovaj put su si zaljubljenici u fitness i zdravu prehranu dali malo oduška i uživali u finoj Play Fitness torti. Ovu malu slatku slabost nećemo računati, ipak se ne događa svaki dan party u fitness  centru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sljedeći dan nastavljaju se treninzi, a uz Playeve stručne trenere motivacije nikad ne nedostaje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo