AKCIJA PROLJEĆE / Proljetni dar – evotv godinu dana u pola cijene!

Image
Foto: Promo fotografija

Što možete imati cijeli mjesec po cijeni manjoj od 35 kuna? I tako godinu dana… Ovog proljeća vrijednost koja traje pruža vam evotv.

15.4.2015.
9:00
Promo fotografija
VOYO logo

Akcija „evotv Proljeće“ donosi svim novim korisnicima pretplatu u pola cijene godinu dana za samo 34,99 kuna mjesečno. Osim pretplate u pola cijene evotv daruje i premium buket HBO i Cinemax na godinu dana. Uz ovu neodoljivu tv ponudu poželjet ćete da cijelo proljeće pada kiša.

Evotv je jedina PAY TV usluga na tržištu koja nije ograničena mjestom i programskom shemom. Kako? Evotv prijamnik može se uvijek i svugdje ponijeti sa sobom - u vikendicu, kod prijatelja ili navečer prebaciti u spavaću sobu. Da bi se spojio prijamnik nije potreban instalater već ga korisnici sami spajaju na postojeću antenu i televizor. Prijamnik je moguće i unajmiti uz mjesečnu naknadu od 19,99 kuna, a nakon spajanja korisnik može odmah utonuti u fotelju i gledati izabrane programe. Izabrane programe?! Da,  evotv  korisnici  sami biraju svoja tri žanrovska buketa te gledaju i plaćaju samo ono što doista žele. Najdraža tri buketa mogu se odabrati među ponuđenima: dokumentarci i vijesti, film i djeca, zabava i glazba, regija, sport, HD te HBO i Cinemax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje i kako postati novi korisnik? Evotv se može ugovoriti u najbližem poštanskom ured, kod svog poštara, pozivom na besplatni broj 0800 07 07 ili na internetskoj stranici www.evotv.hr.

Proljeće je. Sve se budi. Probudite se i vi… Užitak i zabavu donosi vam „evotv Proljeće“!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=.RBFNqNIIYassi8LQaYnjZa07J9FO7hwxtC9Npb7pnD.K7/fastid=kmpzqiiahbytnflqxaummavhknlw/stparam=ujnrmskguw
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo