Traži se komentator / Komentiraj polufinale UEFA Champions League i osvoji put na Ibizu!

Image
Foto: Heineken

Uključi se u veliki nagradni natječaj Heinekena i osvoji jedinstveno iskustvo: komentiraj UEFA Champions League polufinalnu utakmicu i osvoji put na Ibizu

16.4.2015.
11:00
Heineken
VOYO logo

Postoje veze koje se nikada ne raskidaju, osjećaji koji se ne mogu pretočiti u riječi. Takav je slučaj s muškaracima i nogometom. U Hrvatskoj je to vrlo posebno jer svi smo mi stručnjaci za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Znamo kako treba igrati, znamo kako treba suditi, a točno znamo i što bi komentator trebao reći. Ako se i ti slažeš s tim, nastavi čitati ovaj tekst.

Uključi se u veliki nagradni natječaj Heinekena i osvoji jedinstveno iskustvo: komentiraj UEFA Champions League polufinalnu utakmicu i osvoji put na Ibizu! Može li bolje: uživaš u Heinekenu, prokomentiraš polufinale i pokažeš svoje bogato nogometno znanje, a za finale dobivaš zasluženi odmor: nezaboravan vikend na Ibizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridruži nam se na projekciji finalne utakmice u probranom društvu ljubitelja Heinekena iz cijelog svijeta, a nakon vrhunskog nogometa otvorite party sezonu na jednom na najluđih mjesta. Da, stvarno je tako dobro kako zvuči.

Posjeti www.heineken.com/hr, uključi se u aplikaciju Traži se komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A oni koji nemaju takvih ambicija, mogu se uključiti kao glasači. Pogledajte sve uratke prijavljenih kandidata, glasajte za svog favorita i osvojite posebno atraktivnu nagradu za glasače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo