RTL i LAA predstavljaju: / Najveća regionalna glazbena atrakcija uskoro u pulskoj Areni

Image

Najveća regionalna glazbena atrakcija, Dubioza Kolektiv, održat će veliki samostalan koncert u pulskoj Areni u petak, 31. srpnja. Kao specijalni Dubiozini gosti stiže beogradski S.A.R.S.

23.4.2015.
12:00
VOYO logo

Jedan od najvažnijih glazbenih događaja nadolazeće ljetne sezone u Hrvatskoj odigrat će se u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli.

U godini izrazito rijetkih Dubiozinih koncerata u Hrvatskoj ovo je njihovo prvo najavljeno pojavljivanje jer će grupa biti orjentirana na najveće festivale Starog kontinenta. Diskografski je Dubioza bila aktivna i u 2014. objavivši zapaženi EP “Happy Machine”, a njihov posljednji dugosvirajući materijal, “Apsurdistan”, uskoro će proslaviti drugi rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri. Proljeće pred nama obilježit će upravo njihovo “Proleće”, novi studijski album čiji je datum objavljivanja 8. ožujak. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, i Dubozi i S.A.R.S.-u ovo će biti premijerni nastup u Areni i onaj koji će posebnim slovima biti upisan u njihove biografije. Oba benda već su davno pokorila većinu regionalnih dvorana i festivala i s izuzetno puno “utakmica u nogama” stižu na sasvim posebno “borilište”. Oba benda u Arenu donose gotovo 4 sata programa.

Ulaznice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice do 3. svibnja možete nabaviti po cijeni od 80 kn. Od 4. svibnja do 30. srpnja cijena im iznosi 90 kn, a na dan koncerta 110.

Prodajna mjesta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Activa travel, Scalierova 1 – Pula
  • Dina De Ville shop, De Villeov uspon 1 – Pula
  • Dirty old shop, Tratinska 22 – Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13 – Zagreb
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13  – Zagreb
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 – Zagreb
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a – Rijeka
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
  • Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Dubiozu Kolektiv I S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo