Sad mi je ža' / Stanko Mršić komentirao svoju smjenu

Gost RTL Lige Stanko Mršić osvrnuo se na svoju smjenu i rad u RNK Split. 'Žao mi je... volim grad, volim klub RNK Split... Žao mi je što nismo nastavili suradnju dalje', istaknuo sada već bivši trener 'crvenih' iz Parka mladeži.

25.2.2014.
8:57
VOYO logo

"Bilo bi mi puno lakše da sam dobio otkaz nakon Hajduka jer znao kakvo je stanje bilo da svi želimo pobjedu protiv Hajduka. Međutim, otišao sam nakon Dinama, gdje smo i jednu i drugu utakmicu odigrali dobro, nismo imali sreće...", rekao je bivši trener Splita.

"Bilo mi je da sam bio trener Splita, što su mi braća Žužul dala priliku da radim u jednom takvom klubu. Naravno, rezultat nije bajan, ali nije ni toliko loš, a da je mogao biti bolji, sigurno da dâ. Takva je situacija, našli smo sporazum i ja sam otišao", dodao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako ste doživjeli svoju smjenu?

"Žao mi je... volim grad, volim klub RNK Split iz kojeg sam praktički otišao u profesionalce. Proveo sam jedan dio svoje mladosti dolje, ljudi su me zvali, ja im se zahvaljuem, žao mi je što nismo nastavili suradnju dalje", dodoa je Mršić i osvrnuo se na nesreću i neke propuste u susretima protiv Hajduka i Dinama", zaključio je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo