'Ako igram s tri napadača, ne mogu igrati defenzivno'

'Ako igram s tri napadača, ne mogu igrati defenzivno. Znači uvijek sam težio napadačkoj igri, ali obavezna igra mora biti u fazi obrane', odbacio je Stanko Mršić tezu da preferira defenzivni stil nogometa.

25.2.2014.
9:17
VOYO logo

Odgovarajući na Facebook pitanje gledatelja Stanko Mršić se opet osvrnuo na težak proljetni raspored, te derbije protiv Hajduka i Dinama, te pohvalio klub u kojem je radio i na čijem su čelu braća Žužul.

Drugog gledatelja je zanimlo u čemu je bio problem i je li Mršić trebao još pojačanja za bolji rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo doveli Vidovića u zimskom prijelaznog roku, svi ostali igrači su tu. Otišla su nam dva vezna igrača, ali imali smo fond igrača u koji sam ja vjerovao. Ti igrači imaju u sebi 10,15 ili 20 posto rezervi, ima tu mladosti koja još nema iskustva...Odigrali smo par dobrih utakmica, primjerice protiv Bešiktaša, gdje smo pokazali da uz jednu takvu europsku ekipu možemo parirati, dobro igrati. Da je bilo strpljenja...", rekao je Mršić.

Najzanimljivije pitanje upućeno Stanku Mršiću je glasilo - zašto uvijek preferirate defenzivni stil nogometa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravlja se da sam ja sa Cibalijom do posljednjeg kola bio u borbi s Dinamom za prvo mjesto, da sam bio prvak s Osijekom, gdje sam bježao Hajduku i Dinamu sedam, odnosno četiri boda s utakmicom manje. Dakle, moje ekipe su bile dobre. Ako igram s tri napadača, ne mogu igrati defenzivno. Znači uvijek sam težio napadačkoj igri, ali obavezna igra mora biti u fazi obrane. Pogledajte moje utakmice, uvijek su bile s tri ili četiri napadača. Nikad nisam igrao toliko defenzivno, ali uz obaveze igrača da se vrate u obranu", replicirao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo