REPOVI IZ GRADSKOG VRTA? / 'Bio je jedanaesterac za Hajduk, ali i za Osijek'

Stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić osvrnuo se na sporne situacije iz utakmice Osijeka i Hajduka. Naglasio je da je bio jedanaesterac na Hajdukovom igraču Bashi, ali i na domaćem igraču Škoriću.

18.3.2014.
9:02
VOYO logo

"Nakon prošlog tjedna moramo biti oprezni, znači ono što je, moramo apostrofirati. Apsolutno je ovo po meni jedanaesterac na Bashi, sreća pa je Hajduk zabio gol nakon ove akcije, ali isto tako treba reći da je Vršajević napravio kazneni udarac na Škoriću prilikom postizanja Osijekovog gola. Sreća da je i Osijek zabio gol nakon toga, pa nema repova, oštećeni su po meni podjednako i jedni i drugi", prokometirao je Jeličić.

"Ovako, kada se gleda činjenica, jest da je Pavić udario igrača, činjenica je da je sudac mogao to odsvirati, moram naglasiti da je suđenje bilo fenomenalno, barem ja tako mislim, Hajduk će se možda žaliti, možemo i mi za neke sitnice. Pustimo to ljudima koji dijele pravdu, oni su tu da odrade posao kako treba i kroz većinu sezone to dobro rade", rekao je osječki strateg Tomislav Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijekov trener je objasnio i zašto Hajduk igra teško na gostovanju u Gradskom vrtu, a svoje viđenje o toj temi iznio je i Joško Jeličić.

Više pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo