BORBA ZA O(P)STANAK / Trenerski tandem 'fenjeraša' u gostima RTL Lige

Image
Foto: Slavko Midžor/Marijan Susenj/PIXSELL

Večerašnji gosti novog izdanja RTL Lige su treneri Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa - Davor Mladina i Elvis Scoria.

7.4.2014.
17:28
Slavko Midžor/Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

I dok se na Kantridi odigravao Jadranski derbi s vrha MAXtv lige, u Zagrebu se vodila bitka momčadi sa začelja ljestvice, između Slaven Belupa i Hrvatskog dragovoljca. Večerašnji gosti novog izdanja RTL Lige upravo su treneri „Crnih“ i „Framaceuta“, Davor Mladina i Elvis Scoria.

I dok je Scoria bio razočaran prokockanim vodstvom od tri gola, Mladina može biti zadovoljan upornošću svoje momčadi koja je dostigla veliki zaostatak. Sa Scoriom proanalizirat ćemo igru Belupa te doznati uzrok loših rezultata u zadnje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Belupa ipak će imati priliku eventualnom pobjedom u 31. kolu protiv Osijeka bodovno se izjednačiti s Osječanima i tako sama odlučiti o svoj sudbini.

S druge strane, Davor Mladina pun je optimizma s obzirom na igru i odlučnost koju prikazuje njegova ekipa te ističe da je njegova ekipa ove sezone ostavila bolji dojam od direktnih konkurenata, Osijeka i Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo