najkompletniji vezni igrač u ligi / 'Pašalić je pokazao svu raskoš svog talenta'

Nogometaš Hajduka koji je bio pod posebnim povećalom u emisiji RTL Lige svojom je igrom u derbiju protiv Splita oduševio stručnog komentatora Joška Jeličića. Putem Once analize je pokazao sav raskoš talenta Marija Pašalića.

15.4.2014.
11:51
VOYO logo

"Nemam dovoljno vremena da izvučem sve što je Mario Pašalić pokazao u utakmici protiv Splita. On je u svim segmentima igre pokazao raskoš svog talenta. Ja bih rekao da je on trenutno najkompletniji vezni igrač u Hrvatskoj. Njegov napredak je vidljiv prostim okom, iz minute u minutu doslovce raste", nahvalio je Joško Jeličić mladog igrača Hajduka.

Da ne bi sve ostalo na riječima, stručni komentator RTL Lige je putem Once analize pokazao čim ga je sve Mario Pašalić impresionirao, ali ne samo njega već i ljude iz Chelseaja koji su ga ove zime - kupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je meni žao jest da je otišao za tako mali novac s obzirom o kakvom se potencijalu radi, ali s druge strane, drago mi je da je otišao u Chelsea. Ja bih volio da se ostvare ove priča da ostane još godinu dana u Hajduku, da nastavi s kontinuitetom igara što je najbitnije za njega jer će od toga biti imati i on i Hajduk i u budućnosti - hrvatska reprezentacija", izjavio  je Jeličić te zaključio: "Moderan, mladi vezni igrač od kojeg ćemo u budućnosti imati veliki koristi.

A Chelsea?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku je njemu najbitnije igrati jer mu je svaka utakmica stjecanje iskustva. Vidjeli smo po osmijehu sportskog direktora Chelseaja koliko su oni zadovoljni, za koliko su novaca dobila takvog mladog i kvalitetnog igrača. U tom smislu bi volio da ostane u Hajduku, da ga u Chelseaju ne šalju na neke posudbe u Nizozemsku ili ne znam gdje... jer bi mogao izgubiti kontinuitet koji je njemu izuzetno bitan.  On igra puno zrelije nego što ima godina, ja vjerujem u njegov karakter. Na kraju krajeva, on jako malo oscilira s obzirom na godine i to je jedna velika vrijednost. S obzirom na karakter, ja vjerujem da će se on snaći gdje god da dođe", zaključio je Jeličić.

Pogledajte Once analizuPašalićeve igre i pohvale Joška Jeličića u našem video prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo