MAJSTOR JEDANAESTERACA / Jeličić (raz)otkrio tajnu Krstanovićeve preciznosti!

Tema analize u najnovijoj emisiji RTL Lige bilo je nepogrešivo izvođenje kaznenih udaraca Ivana Krstanovića. Joško Jeličić je otkrio zašto to riječki napadač radi tako dobro te usput ponudio savjet vratarima.

22.4.2014.
10:00
VOYO logo

"Ovaj put sam htio pokazati na koji način Ivan Krstanović izvodi kaznene udarce. Prije svega, želim mu čestitati jer dugo nisam vidio da netko na takav kvalitetan način rješava problem izvođenja kaznenih udaraca. Koliko mi je poznato, on nikada nije promašio. S druge strane, golmani u zadnje vrijeme često 'plaču' u intervjuima po tiskovinama da on to nepravilno izvodi", rekao je Joško Jeličić te putem Once analize pokazao kako to odlično radi riječki napadač.

"Sad ću pokazati da on to radi pravilno, a druga je stvar što golmani ne mogu naći rješenje. On samo uspori prije nego što će udariti loptu, čeka golmana do zadnjeg trenutka. Moj savjet golmanima je da manje plaču i da pokušaju riješiti taj kazneni udarac na način da čekaju izvođača do samog kraja, jer s obzirom da ide sporo na loptu, on nema snagu u udarcu i da u trenutku kad on šutira, da pokšaju uloviti loptu. Inače, nemaju šanse ako imalo ranije krenu", dao je stručni komentator RTL Lige savjete hrvatskim vratarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte u video prilogu kako Krstanović izvodi kaznene udarce!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo