ugovor na četiri godine / Dinamo dogovorio ostanak čileanskog reprezentativca

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Fernandes je na početku ove sezone došao u Dinamo na posudbu, zadovoljio očekivanja struke i navijača te se pokazao kao veliko pojačanje tako da je klub odlučio otkupiti njegov ugovor.

23.4.2014.
19:18
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Višestruki hrvatski nogometni prvak Dinamo dogovorio je s Bayerom iz Leverkusena sve detalje oko prijelaza čileanskog reprezentativnog napadača Juniora Fernandesa u redove "modrih", objavio je Dinamo.

Fernandes je na početku ove sezone došao u Dinamo na posudbu, zadovoljio očekivanja struke i navijača te se pokazao kao veliko pojačanje tako da je klub odlučio otkupiti njegov ugovor. Čileanac se trenutačno oporavlja od loma noge, a prije ozljede koju je zadobio u 31. kolu protiv Splita postigao je 18 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Fernandes potpisat će ugovor na četiri godine.

"Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama. Čim je došao je bilo jasno o kakvom se igraču radi, koliko nam je dobroga donio i odlučili smo ga zadržati, a i on je jako sretan u Dinamu i Zagrebu. Ozljeda koja mu se dogodila nije mogla utjecati na sve ono što je prije bilo i sto posto smo svi uz njega. Sigurni smo da će se još bolji vratiti na teren za ljetne ispite koji nas čekaju i veselimo se njegovom povratku", rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo