FACEBOOK PITANJA / Vi ste pitali, Joško Jeličić je odgovorio

Iako su u emisiji RTL Liga Facebook pitanja uglavnom su posvećena gostima, ovoga puta je na vaša pitanja odgovarao i naš stručni komentator Joško Jeličić.

29.4.2014.
9:45
VOYO logo

Jednog je gledatelja zanimalo trebaju li u našoj ligi suditi strani suci, no Joško je odgovorio kako on nije za to. Dotaknuo se Ukrajine gdje su pokušali sa stranim sucima, ali se to nije pokazalo uspješnim.

Razmišlja li o tome da bude trener?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, ali sada sam zadovoljan s time gdje jesam, ovaj posao me veselim, radim ga s puno ljubava, truda, odricanja... Pokušavam biti objektivan, ispričavam se svima onima ako sam nekad kritičan, ali cilj mi je da naša liga bude što bolja i da naši klubovi napreduju", odgovorio je Joško.

Na pitanje o tome kako da Dinamo bude konkurentan u Europi, naš stručni komentator je istaknuo da zagrebački klub treba imati bazu u domaćim igračima, da treba biti racionalan pri kupovini strana, uzimati prvenstveno karakterne i kvalitetne, što je vrlo teško je većina sigurno neće doći u HNL i Dinamo, uz svo dužno poštovanje hrvatskom prvaku, kaže Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je, umjesto da izabere top i flop ovogodišnje sezone, istaknuo Damira Miškovića iz Rijeka kao najpozitivnije lice u našem nogometu ove sezone.

Što je sve Joško Jeličić odgovorio na pitanja gledatelja, pogledajte u našem video prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo