DRUGI KRUG U BRAZILU / 'Želim Niki Kovaču da uspije, ali bit će jako teško'

Gost RTL Lige Otto Barić poprilično se raspričao na pitanje može li Niko Kovač odvesti hrvatsku reprezentaciju u drugi krug Svjetskog prvenstva.

6.5.2014.
12:52
VOYO logo

"Niko Kovač će sve napraviti da mu to uspije, ali to će biti jako teško jer je naš raspored jako težak, a i protivnici bolje mogu podnijeti te napore s obzirom na klimu, situaciju itd... Sve ovisi o prvoj utakmici, a više toliko o Niki Kovaču ili bilo kome tko je na klupi. Ako je Brazil jako dobar, to je naš veliki hendikep, mi možemo lako izgubiti tu utakmicu s dva, tri gola razlike i ništa tu nije čudno, onda je jako teško dizati tu momčad protiv otprilike jednakih protivnika. Dovoljan je onda jedan neodlučeni ishod da nas više nema. Tako da je to jako, jako teško. Druga je stvar naša želja, to navijanje, a drugo stvarne mogućnosti momčadi. Ja želim Niki Kovaču da uspije, ali bit će jako teško. Optimist jesam, ali i realist", rekao je Otto Barić.

"Meksiko je, po meni, u najmanju ruku momčad kvalitete kao i mi, ali su doma. Igraju doma, bolje se poznaju, oni su naučeni na tu klimu i mislim da je tu jedan mali plus za njih. Kamerun je čudna momčad, može biti jako dobra i jako slaba. Ona nije u zadnje dvije-tri godine bila na nivou, ali je sigurno dobra momčad. Tamo nema slabih momčadi, mi imamo hendikep zato što smo stalno bili gurani, nekad s razlogom, na 10. mjesto. Mi nismo momčad više od 16-20. mjesta, to je realnost, to se sad vidi kad dođu Južnoamerikanci, najbolje momčadi Afrike i Azije, to će biti puno teže nego što naši navijači žele. Jedno je to realno gledati, a drugo ovako navijački", zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo