HAJDUK NA KOLJENIMA / Pogledajte riječki uragan u Jadranskom derbiju!

Dvadesetak minuta bilo je dovoljno za raspad Hajduka na Kantridi. Rijeka je pred devet tisuća svojih navijača slavila š 4-2, uz hat-trick Andreja Kramarića. Evo pogodaka!

28.7.2014.
19:24
VOYO logo

Ovako izgleda potpuna dominacija. AndrejKramarić prvo u 10. pa ponovno u 22. minuti, ovog puta glavom. Pa svoj treći u 31. minuti, nakon pogreške Maloče. Do 40. su zabili četiri komada nakon ovog odbijanca Sharbinija. Moglo je do kraja biti i više da nisu odlučili pod stijenama stati na kočnicu.

"Naravno da je to bilo pogotovo u prvom poluvremenu vrlo kvalitetno, a onda normalno da smo malo stali jer nas za tri dana čeka već nova utakmica", komentirao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sve to bez Moisesa, Močinića i Maleša.

"Vidi se da smo u jednom ritmu HNL-a i Europa, imamo malo problema s rotacijom igrača, nema puno igrača tu, puno je povrijeđenih!", žalio se Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što bi tek onda rekli iz Hajduka, koji su tako oslabljeni na Kantridi dobili lekciju, a jedinu im utjehu pružio Caktaš koji je u 84. zabio za 4-2.

Hajduk je u negativnom nizu jer je prvo Istra na Poljudu uzela bod, pa je na istom mjestu Dundalk napravio dar-mar, da bi na kraju i Rijeka porazila Splićane. Sve to uoči novog europskog izazova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku i Hajduku i Rijeci slijede europski izazovi. Sada RIjeka treba zadržati formu, a Hajduk - negdje je pronaći jer se prerano izgubila...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo