TUDOR ZADOVOLJAN REZERVAMA / 'U Hajduku su se okrenuli Europi, sve drugo su priče'

Dosta kritički je stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić komentirao odluku Igora Tudora da protiv Osijeka na teren pošalje čak devet igrača koji nisu standardni članovi prve momčadi.

25.8.2014.
9:42
VOYO logo

Igor Tudor je nakon poraza u Osijeku izjavio kako je zadovoljan igrom svoe rezervne momčad, ali ne i svih igrača. Njegovu odluku da na teren u Gradskom vrtu pošalje čak devet igrača koji nisu standardni u prvoj momčadi komentirali su Joško Jeličić i gost RTL Lige Branko Ivanković.

"Ako je Tudor zadovoljan, onda moram i ja biti zadovoljan. Međutim, kakvu priliku su dobili? Dobili su priliku devet igrača koji su tek došli, koji su nespremni, koji nemaju nikakvog iskustva, koji nikad nisu igrali zajedno, a osim toga, Hajduk u punom sastavu ne pamtim kada je pobijedio u Osijeku. Više izgleda da su oni svjesno žrtvovani, da su se u Hajduku okrenuli Europi, to je legitimnom, to su ciljevi kluba, a sve ovo drugo su priče", kaže Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A je li u redu praktički nakon šest kola odustati od prvenstva?

"Ljudi koji vode klub, stručni stožer i trener imaju svoje ambicije i ciljeve koje su postavili prije prvenstva. Tko sam ja da ulazim u te ciljeve? Ja samo mogu komentirati ono što vidim, a danas nisam vidio ništa", dodao je stručni komnetator RTL Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gost Branko Ivanković je priznao da ne voli prevelike rotacije u momčad.

"Mogu shvatiti Hajduk i stručni stožer, njima je utakmica s Dnjiprom izuzetno važna, određuje puno toga kasnije. Možda se u prvenstvu nešto može nadoknadi kasnije. Nisam pristalica prevelikih rotacija. Ne ulazim u to je li Tudor pogriješio, ja nisam pristalica toga, nekih 70 prve momčadi bi poslao na teren da ostane u natjecateljskom ritmu", rekao je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte njihov komentar Tudorove odluke u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo