BEZ DLAKE NA JEZIKU / Pogledajte žustru diskusiju Ivkovića i Jeličića u RTL Ligi

U nedjeljnom izdanju RTL Lige, nakon izvještaja s utakmice Splita i Lokomotive, došlo je do žustre rasprave između trenera zagrebačkog sastava Tomislava Ivkovića i stručnog komentatora RTL Lige Joška Jeličića.

15.9.2014.
14:27
VOYO logo

U nedjeljnom izdanju RTL Lige, nakon izvještaja s utakmice Splita i Lokomotive, došlo je do žustre rasprave između trenera zagrebačkog sastava TomislavaIvkovića i stručnog komentatora RTL Lige JoškaJeličića.

Sve je započelo Jeličićevom opaskom kako 'nema svaki klub privilegiju dovesti igrače tipa Leke ili Rukavine kad mu loše krene'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smeta mi što je Tomo toliko uzeo k srcu moje analize. Ja obožavam mlade igrače. Kada budem trener Lokomotive, kad ti odeš, onda ću sigurno forsirati mlade igrače jer znam kako je meni bilo. Ja sam pričao o njihovim navikana, a ne kao kritiku treneru Ivkoviću", rekao je Jeličić.

Naravno, Ivković je odmah replicirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raditi nije jednostavno kao što se misli. Kod mene su svi mladi igrači. Ne možemo u isto vrijeme razvijati pet igrača. Možemo razvijati jednog ili dva igrača. Uz starije igrače. Da nismo doveli Leku i Rukavinu, mi bismo ispali iz lige", kaže Ivković.

"Ali ste ih doveli", kaže Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo mogućnosti ih dovesti", odbrusio je trener Lokosa.

"I zato morate imati visoke ciljeve", poručio je RTL-ov stručni komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni Mrčela, ni Doležal nisu pojačanja za Lokomotivu, nego su to Leko i Rukavina. A Mrčela i Doležal mogu biti kvalitetni igrači da bi bili igrači. To je nešto drugo što ti miješaš lončiće koji nemaju veze s tim", rekao je Ivković. "Ispričavam se što nemamo isto mišljenje, ali mi je drago da napokon ima nešto taštiji od mene", sa smiješkom je dodao Jeličić.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo