GOST RTL LIGE / Legendarni Ćiro odgovara na vaša pitanja

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

U nedjelju na RTL2 u 22:40 sati gost RTL Lige bit će legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević koji će govoriti o svom povratku u hrvatski nogomet, ali i odgovarati na vaša pitanja koja možete postaviti putem društvenih mreža RTL Lige.

17.9.2014.
14:45
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Novi gost RTL lige je legendarni Ćiro Blažević, koji se pobjedonosno vratio na hrvatske travnjake te kao novi trener NK Zadra u 9. kolu traži bodove u Zagrebu protiv Lokomotive, koja za sada vrlo dobro stoji u prvenstvu.

Podsjetimo se, u prošlom kolu na Stanovima Ćiro je imao povratnički nastup iz snova, kada je na čelu momčadi Zadra svladao Slaven Belupo s visokih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čemu je tajna Ćire Blaževića te kako motivira i uigrava momčad koju preuzme, doznat ćemo u novom izdanju RTL Lige, u kojem će Ćiri društvo praviti stalni postav RTL Lige.

Ne zaboravimo da će gledatelji preko društvenih mreža također moći pitati novog trenera Zadra kako je doživio povratak na klupu jednog hrvatskog prvoligaša, ali i postaviti poneko pitanje o igri najbolje hrvatske vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanja postavite Facebookili Twitter stranice RTL Lige.

Nakon završenog 8. kola MAXtv Prve lige, Dinamo i Rijeka bježe trećeplasiranom Hajduku na deset, tj. jedanaest bodova, dok će u novom kolu u obračunu na Kantridi ovaj vikend prvoplasirane momčadi u međusobnom ogledu odlučiti tko zaslužuje sam vrh ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljiva utakmica će se odigrati i u Splitu, gdje na Parku mladeži Split dočekuje Hajduk, za koji se i ne bi moglo reći da ovog puta stiže kao izraziti favorit kod mlađeg gradskog brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo