žele da se poštuju zakoni / Šimić i društvo prikupili 48.798 potpisa: 'Dokazali smo da je Dinamo živ'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Peticiju je potpisalo čak 48.798 navijača Dinama, a većina je prikupljena u Zagrebu. Velik je broj stigao iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

23.9.2014.
14:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši kapetani Dinama, koji su pokrenuli inicijativu 'Zajedno za Dinamo', predstavili su rezultate peticije kojom traže da se u klub uvede vodstvo kluba po modelu - jedan član jedan glas.

Peticiju je potpisalo čak 48.798 navijača Dinama, a većina je prikupljena u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velik je broj stigao iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

"Uspjeli smo dokazati sebi i drugima da je Dinamo još uvijek živ i da ima navijače koji ga vole, i da te navijače treba pustiti da odluče o budućnosti kluba", rekao je Dario Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo krenuli s peticijom, htjeli smo provjeriti živi li Dinamo još uopće. Međutim, ljudi su reagirali skroz pozitivno i strastveno. Hvala svima još jednom na iskrenoj potpori", nadovezao se Igor Bišćan.

Potpisi su predstavljeni na press konferenciji u Europskom domu, a uz njih dvojicu, ondje su bili Silvio Marić i Tomo Šokota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako netko ima hrabrosti zanemariti gotovo pedeset tisuća građana ove zemlje, koji su svojim potpisom zatražili nešto, ne bih im bio u koži kad sljedeći put na izborima budu tražili njihovu potporu", kazao je Marić.

Šokota je naglasio kako očekuju da se poštuju zakoni ove zemlje, kako od građana, tako i od GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Publika se može privući na način da se omogući svim članovima da biraju vodstvo kluba na izborima. Samo na taj način vratit će se navijači te duh Maksimira kakvog navijači pamte", zaključio je Šokota.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo