Kruno u studiju / Bivši igrač i trener Dinama gost RTL Lige

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

RTL Liga ugostit će novo veliko trenersko ime, Krunu Jurčića, bivšeg igrača Dinama, internacionalca koje je igrao u talijanskoj Serie A za Torino i Sampdoriju te bio član slavne brončane Ćirine reprezentacije.

3.10.2014.
15:55
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Igračku karijeru Krunoslav Jurčić je završio u Slaven Belupu, u koji se za nekoliko godina vratio kao trener, a kasnije je u istoj ulozi tri puta dolazio u Maksimir.

Gost RTL Lige otkrit će nam kako vidi današnji Dinamo u usporedbi s onim koji je on vodio, u kakvim je odnosima s braćom Mamić, bi li se jednog dana opet vratio kao trener u Dinamo te prokomentirati nedavnu europsku utakmicu Dinama u Škotskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je s Dinamom osvojio čak pet trofeja i tako postao drugi najtrofejniji trener u povijesti Modrih, no isto tako ostat će upamćen i po europskom srazu protiv Lyona nakon kojeg je morao otići s kormila.

Zajedno s RTL timom, Filipom Brkićem i Joškom Jeličićem, Jurčić će prokomentirati novo kolo MAXtv lige - kako će se poraz u Europi odraziti na Dinamo, može li sjajna Rijeka u derbiju na Poljudu odnijeti pun plijen, kako će proći Ćiro Blažević sa Zadrom u Gradskom vrtu, a Zagreb na svom terenu protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo