NEOBJAŠNJIVI PAD U IGRI / 'Igrači Hajduka su jednostavno 'zakiseljeni', nemaju kisika'

U analizi Jadranskog derbija i stručni komentator Joško jeličić i gost Krunoslav Jurčić složili su se da je Hajduk opet neobjašnjivo pao u igri iza 60. minute dvoboja s Rijekom.

6.10.2014.
8:43
VOYO logo

"Rastrgana igra, puno duela, prebacivanja igre, puno tenzija, a malo kvalitetnog nogometa. Prvo poluvrijeme Hajduk je na krilima te agresivnosti, nekakvog polupritiska, nesmotrenosti Leškovića, iskoristio taj prekid i vodio 1:0. Nešto smo vidjeli nogometa u drugom poluvremenu, pogotovo od Rijeke, do negdje 60. minuti i meni opet neobjašnjivog pada u fizičkom dijelu, trkačkom dijelu Hajduka jer je nevjerojatno da je Rijeka nadtrčala Hajduk, pogotovo zadnjih pola sata s obzirom da su imali utakmicu u četvrtak protiv Sevile, te veliko fizičko i emotivno pražnjenje", analizirao je Joško Jeličić.

"Pa bih to potencirao jer to nije prva utakmica u kojoj je Hajduk pao. Isto se dogodilo protiv Zagreba u Kranjčevićevoj i Dinama u Splitu. Prije svega, meni se čini, iako je nama teško iz ove pozicije govoriti, dolazi do jednog tjelesnog pada, igrači Hajduka jednostavno su 'zakiseljeni', nemaju kisika u određenom dijelu utakmice, to se događa oko 60-70. minute utakmice. To je prerano i jednostavno neobjašnjivo. Posljedica je kašnjenje u reakcijama, te taktičko raspadanje u toj fazi igri. To se Hajduku dogodilo i danas i sreća je za Hajduk što Rijeka nije to iskoristila i pobijedila ovu utakmicu", dodao je gost RTL Lige Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo