IVKOVIĆEV JAVNI APEL / 'Molim, ako je ikako moguće, da na Poljudu igramo pred navijačima'

Trener Lokomotive Tomislav Ivković, čija momčad u sljedećem kolu stiže na gostovanje u Split, uputio je javni apel disciplinskom sucu da ukine kaznu igranja pred praznim tribinama poljudskog stadiona.

20.10.2014.
9:41
VOYO logo

"Molim, ako je ikako moguće, za razumijevanje suca Vlajčevića jer igrati u Splitu pred praznim tribinama je najveća kazna, velika kazna za Hajduk, ali i najveća kazna za drugu momčad koja dolazi igrati tamo. Jer jedva čekaš da dođeš u Split ili na Kantridu da odigraš jednu pravu utakmicu gdje ima gledatelja. Neka ih kazni novčano, ili ne znam kako, ali neka odluči taj sportski momenat da odigramo pred punim stadionom", apelirao je Tomislav Ivković uoči utakmice Hajduka i Lokomotive.

Taj potez komentirali su gost RTL Lige Ivan Matić i stručni komentator Joško Jeličić rekavši da je Ivkovićev apel iskren jer i njegovi igrači mogu profitirati zato što ne igraju često pred punim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad Hajduka, pogotovo zadnjih godinu, dvije dana, to smo vidjeli na nizu primjera kako se na svom stadionu ponaša neusporedivo drugačije nego u gostima i sigurno da pomoć navijača kao što su njihovi znači puno s obzirom da nemaju takvu kvalitetu da mogu rješavati pitanje pobjednika lagano", rekao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo