ANALIZA POLJUDSKOG MEČA / Što je Hajduk loše radio u obrani, a što Lokomotiva?

Stručni komentator RTL Lige je u ovoj emisiji putem ONCE analize prikazao igru talentiranog igrača Lokomotive Pavičića, kao i greške u obrani koje su napravile obje momčad u utakmici na Poljudu.

27.10.2014.
9:19
VOYO logo

Vrlo zanimljiva utakmica pred praznim tribinama poljudskog stadiona između Hajduka i Lokomotive završila je 2:2, a Joško Jeličić iskoristio je nekoliko situacija s tog susreta kako bi pokazao igru talentiranog gostujućeg igrača Pavičića, kao i neke loše situacije u fazi obrane obje momčadi.

"Ja ću potencirati nekoliko dobrih stvari, stvarno nisam htio potencirati ništa loše, ali ne mogu da se ne osvrnem na neke situacije u fazi obrane obje momčadi. Ono št me vodilo u ovoj Once analizi je igra mladog Pavičića, igrača koji je prošao Dinamovu školu, koji je imao dosta kavarija s ozljedama, međutim, radi se o velikom potencijalu. Moderan vezni igrač koji je stalno opasna, koji stalno pristiže u šesnaesterac", najavio je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je analizirao kako se igrači Hajduka, nakon prekida koji nije donio ništa domaćoj momčadi, sporo vraćaju u obranu.

Stručni komentator RTL Liga je naglasio i dvije pogreške Hajdukovog stopera Marija Maloče, a zatim i pogrešku obrane Lokomotive kod sjajne asistencije Milevskog za Malokua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu ONCE analizu možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo