SPLIT NA NOGAMA / Nekoliko tisuća navijača na Poljudu dočekalo svoje heroje!

Image
Foto: RTL

Čekajući igrače, pripadnici Torcide zapalili su baklje uz pokliče "Ovo je Hajduk" i "Hajduk živi vječno", a uputili su i niz psovki na račun predsjednika HNS-a Davora Šukera i čelnika Dinama Zdravka Mamića.

22.11.2014.
20:59
RTL
VOYO logo

SPLIT - Nogometaše Hajduka, koji su u subotu poslijepodne odbili izaći na teren maksimirskog stadiona i odigrati derbi 16. kola Prve HNL protiv zagrebačkog Dinama, po povratku u Split na Poljudu je ovacijama i bakljadom dočekalo oko 8000 navijača.

Tijekom gotovo polusatnog bopravka na poljudskom stadionu nogometaši su se okupili u središnjem krugu igrališta, a potom došetali ispred sjeverne tribine gdje su se okupili njihovi pristaše. Navijači su svoje junake dočekali povicima "Ovo je Hajduk", "Navijamo za Hajduka", te "Vukovar", a u jednom trenutku i nogometaši su im se pridružili kličući "Aj'mo bijeli", na što se i s tribina zaorio isti poklič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz poznate napjeve "Večeras je naša fešta", "Dalmatinac sam" i druge, Torcida je uzvikivali i pogrdne pokliče na računa Hrvatskog nogometnog saveza i njegovih čelnika, spominjući pritom imena Davora Šukera i Zdravka Mamića.

Na sjevernom dijelu tribina bili su istaknuti višemetarski transparenti "Hajduk živi vječno" i "Sloboda navijačima". Okupljeni navijači nosili su i više transparenta s natpisima potpore Hajduku, ali i natpise kritike na račun HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po odlasku nogometaša s poljuskdog igrališta i navijači su napustili sjevernu tribinu. Skup je osiguravalo više pripadnika specijalne policije, ali na stadionu je sve prošlo mirno i bez izgreda.

Iz Hajduka se još uvijek nisu službeno očitovali o razlozima neodigravanja utakmice s Dinamom, a najavili su konferenciju za medije za nedjelju poslijepodne ili najkasnije u ponedjeljak ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo