ZAR MOŽE BITI GORE? / 'Ovo je samo početak još većih cirkusa u hrvatskom nogometu!'

Glavna tema sinoćnjeg izdanja RTL Lige bio je neodigrani derbi između Dinama i Hajduka.

24.11.2014.
7:53
VOYO logo

Gosti AnteČačić i TomislavIvković te RTL-ov stručni komentator JoškoJeličić iznijeli su svoje dojmove o otkazanom dvoboju u Maksimiru.

"Teško je u nekoliko rečenica dati svoje mišljenje. Problemi se već godinama talože, a ovo je presedan koji još nisam doživio. Jako me interesira na koji će način reagirati HNS. Mislim da svima onima koji su zaslužni što se utakmica nije odigrala nije mjesto u sportu. A ono što me kao čovjeka koji sam u sportu strašno zasmetalo je izjava predsjednika Josipovića koji opravdava i na neki način daje legitimitet neredu i sramoti koja je napravljena u Milanu", rekao je trener Slaven Belupa Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi stručnjak Lokomotive Tomislav Ivković smatra da se svatko ima pravo boriti za svoja prava, ali na sportski način.

"Najgore je to što se utakmica nije odigrala. Mi treneri svakodnevno treniramo igrače kako bi s velikom željom očekivali ovakvu utakmicu kao što je derbi. Ovo je sve krenulo od izjave predsjednika Josipovića koja je bila neprimjerena. Ona je samo dolila ulje na vatru da se dogodi ovo što se dogodilo. Bojim se da je sve previše ispolitizirano i da je ovo samo početak još većih problema i većih cirkusa u hrvatskom nogometu", rekao je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Joška Jeličića subotnji derbi je bio jedan od najtužnijih događaja u hrvatskom nogometu.

"Nakon pogibije HrvojaĆustića i najtužniji. Predzadnji derbi nije ni završen zbog verbalnog delikta, a ovaj nije ni počeo. Dakle, što je sljedeće? Brojni analitičari kažu da smo dotaknuli dno, ali bojim se da je ovo početak nečeg još lošijeg. Apsolutno razumijem revolt Hajduka i Dalmacije na način koji se HNS odnosi prema njima, i to traje. Teško se nositi s dvostrukim kriterijima. Međutim, ne slažem se s načinom na koji se bore. Oni su utakmicu morali odigrati. Jasno mi je da je Hajduk narodni klub, međutim, uprava kluba je pokazala da nije sposobna i da nema hrabrosti. Njihova borba treba biti bitno drugačija", jasan je bio Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo