pozadina sjednice IO HNS-a / Zdravko Mamić ponudio ostavku: 'Osjećam da savez pati zbog mene'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić ponudio je svoju ostavku na mjestu dopredsjednika HNS na današnjoj sjednici IO HNS-a, doznaje Jutarnji.hr.

25.11.2014.
21:45
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nazočio je današnjoj sjednici IO HNS-a na kojoj je ponudio ostavku na mjestu dopredsjednika HNS-a, doznaje Jutarnji.hr.

''Gospodo, osjećam da Savez pati zbog mene i spreman sam podnijeti ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a koje meni i Dinamu ne donosi ništa posebno, a čini se kako sam postao predmet smutnje”, kazao je Zdravko Mamić na sjednici IO HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi odbora bili su iznenađeni tom ponudom pa su ga zamolili da s konačnom odlukom pričeka barem do povratka predsjednika Saveza Davora Šukera, koji je na službenom putu.

Mamić je na sjednici također predložio da reprezentacija kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveške u ožujku iduće godine odigra na Poljudu. Prvotno se na popisu nalazilo pet kandidata, no Pula i Osijek su otpali zbog malog kapaciteta, a između Zagreba, Rijeke i Splita Maksimir je bio financijski najpovoljnija opcija, no Mamić je bio odlučan u svom netipičnom prijedlogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako saznaje Jutarnji.hrAlojzijeŠupraha je u jednom trenutku predložio da bi i predsjednik Hajduka Marin Brbić trebao nazočiti sjednicama IO-a, iako, pošto nije član odbora, nebi imao pravo glasa, ali bi imao puno pravo sudjelovati u konstruktivnim raspravama. To je potez kojim HNS želi približiti Hajduk matičnoj organizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo