Medić u RTL Ligi / 'Još u doba mog rada u HNS-u odluke su se donosile iza kulisa'

Prvi čovjek NK Zagreba Dražen Medić bio je gost najnovijeg izdanja RTL Lige, u kojem su on i Joško Jeličić prokomentirali najaktualniju temu hrvatskog nogometa, prosvjede protiv HNS-a na splitskoj Rivi.

1.12.2014.
10:20
VOYO logo

U najnovijem izdanju RTL Lige gost je bio predsjednik Zagreba Dražen Medić, čija je momčad apsolutna senzacija u jesenskom dijelu prvenstva, što je potvrdila slavljem od 2-0 na Poljudu čime je stigla na pet bodova od Hajduka i trećeg mjesta koje vodi u Europu.

On i Joško Jeličić u ovotjednom su izdanju prokomentirali i najaktualniji događaj u hrvatskoj nogometu, prosvjede protiv HNS-a na splitskoj Rivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joška Jeličića prosvjedi nisu nimalo iznenadili i tvrdi da su navijači Hajduka nakon godina represije u potpunosti s pravom izrazili svoje nezadovoljstvo:

''Za mene je ta subota personifikacija svega onoga što se događa u Hajduku i oko njega. Oni imaju zahtjeve koji su apsolutno opravdani, nad Hajdukom se već neko vrijeme iživljava, posebice po pitanju kazni, u tom im smislu apsolutno dajem podršku'', kaže Jeličić, no ipak dodaje kako su neke tvrdnje ljubitelja Hajduka nerealne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Moram dodati, da ako oni žele plasirati tezu da je 200 bodova razlike u zadnjih 10 godina između Dinama i Hajduka isključivo krivica HNS-a, odnosno Zdravka Mamića, onda se varaju. To se jučer moglo vidjeti u utakmici protiv Zagreba'', mišljenje je Jeličića.

A Dražen Medić se iste teme dotaknuo nakon što je primio sve pohvale za pobjedu na Poljudu, potvrdivši kako akcije HNS-a nikad nisu bile transparentne, čak ni svim njegovim članovima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bio sam sudionik skupštine HNS-a dvije godine, i bio sam sudionik rada u skupštini HNL-a, mogu reći gospodin Jeličić je djelomično u pravu, ali stvar je puno kompleksnija. U doba mog rada i pokušaja da se dođe do nekih promjena, odluke su se uglavnom donosile iza kulisa, a mi smo mogli samo dizati ruke. Nikad to nije bila otvorena rasprava, što je i razlog zbog kojeg sam se maknuo iz tih tijela i uhvatio NK Zagreba'', kazao je Medić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo