Rukavina o krizi u klubu / 'Svoj posao radim pošteno, ali svjestan sam da ovako više ne ide'

U najnovijoj emisiji RTL Lige gost je bio Tomislav Rukavina, aktualni trener Osijeka koji s dva boda više od posljednjeplasiranog Zadra muku muči s grčevitom borbom za opstanak.

15.12.2014.
9:23
VOYO logo

Gost prošlotjedne emisiji RTL Lige bio je Tomislav Rukavina, aktualni trener Osijeka koji s dva boda više od posljednjeplasiranog Zadra muku muči s grčevitom borbom za opstanak.

Statistika kaže kako je Osijek u posljednjih šest kola ostvario mizeran učinak i osvojio skromna četiri boda, a proslavili se nisu ni ovog vikenda, kada su na domaćem terenu glatko izgubili od Lokomotive s 0-2, nakon čega je Gradskim vrtom počelo skandiranje treneru Osijeka: 'Tomo, odlazi!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Utakmica je bila onakva kakvu mi nismo željeli. Neshvatljivo mi je da moja momčad, koja zna da s tri boda možemo bitno popraviti situaciju na tablici, cijelo prvo poluvrijeme odigra bez ijednog sprinta ili starta na protivniku. Kad smo primili pogodak, onda smo tek odlučili igrati, ali onda ne ide, nismo realizirali prilike i poraženi smo. Ali treba reći da su to sve mladi dečki, da ih je možda zavarao završetak prošle sezone i da očito nisu u stanju održati neki kontinuitet. Na upravi kluba je da odluči koji će biti sljedeći potez, je li to smjena trenera ili promjena igračkog kadra, odluka je na njima'', rekao je Rukavina o porazu protiv Lokomotive.

Na pitanje o tome daje li svoj mandat na raspolaganje, Rukavina je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pa mislim da to nije relevantno pitanje, svi u klubu znaju, kao i igrači i moji suradnici, da ja svoj posao radim pošteno, da treniramo isto kao i kad sam došao u klub. Nekad je rezultat dobar, nekad loš, što ovisi i o različitim spletovima okolnosti. Ipak, jedna stvar je sigurna, a to je da ovako dalje ne možemo i uprava mora nešto poduzeti'', zaključio je Rukavina.

Nadzorni odbor Osijeka danas će održati i sjednicu na kojoj će Rukavina podnijeti izvješće o radu, pa se očekuje i neka konkretna odluka i reakcija na lošu situaciju u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja osobno nisam pozvan na taj sastanak. Ipak, u našoj upravi sjede pametni ljudi i siguran sam da će donijeti odluku koja će biti korisna za klub'', očekuje Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo